Welkom op goochelwinkel.com! De blog van dé goochelwinkel van Nederland; Magicshop.nl

Op magicshop vind je duizenden goochelartikelen; kaarttrucs, trucs met munten en balletjes, goochel downloads, boeken en meer. Maar hier vind je de laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in onze goochelwinkel!

We hopen je snel een keer te mogen begroeten in onze goochelwinkel!
Groeten Ron.

(oh, we hebben ook Facebook en twitter).

De goochelwinkel in november

Onze eerste maand in de goochelwinkel zit er op!

En wat een maand was het... Veel leuke reacties gehad via de mail, facebook en natuurlijk in de goochelwinkel zelf.
Want, we zijn gewoon 5 dagen in de week open, zonder afspraak, dus er kwamen veel goochelaars (in spe) even langs! Leuk!

Ook zijn we nog op de radio geweest (radio Noord-Holland) en hebben we bezoek gehad van leuke (bekende) collega's, zoals Rob & Emiel, Hans Klok en andere.

Maar natuurlijk hebben we ook veel goocheltrucs laten zien en ook veel leuke nieuwe goocheltrucs ingekocht! Wat dacht je bijvoorbeeld van de jaarlijkse TENYO trucs, de nieuwe speelkaarten collectie van PHOENIX en andere gave goocheltrucs.
Maar we zijn ook trots dat we een bijzonder mooi product hebben; Pure Smoke!
Kijk maar eens bij nieuwe goocheltrucs op onze website.

Daarnaast zijn we heel druk bezig met de voorbereidingen in ons nieuwe pand in HEEMSKERK! We zijn er nog volop in bezig, maar het wordt een prachtige goochelwinkel en een heel stuk groter dan ons huidige pand. We willen er nog niet al te veel over verklappen, maar het pand zal met ruim 200m2 (!!) vol staan met goocheltrucs, goochel DVD's, goochelboeken, illusies en ... er is zelfs een theater(tje) aanwezig!
Ook zullen we in 2012 lezingen  en workshops gaan verzorgen, maar daarover later veel meer.

De planning is dat we vanaf 3 januari open gaan in Heemskerk. De laatste week van het jaar zullen we gaan verhuizen en zijn dus die week GESLOTEN !!! De internet bestellingen zullen beperkt doorgaan.

Ook zijn we bezig de website in een nieuw jasje te stoppen. De nieuwe webshop hopen we ook begin van 2012 te lanceren! Ook dit wordt helemaal mooi met ook een eigen "mijn magicshop.nl".

Kortom, we hebben een leuke en drukke maand achter de rug, maar er staat nog een veel drukkere maand te wachten! Maar we kunnen in ieder geval verklappen dat het wederom helemaal geweldig gaat worden!

Ron & Gert

Geen opmerkingen:

Een reactie posten