Welkom op goochelwinkel.com! De blog van dé goochelwinkel van Nederland; Magicshop.nl

Op magicshop vind je duizenden goochelartikelen; kaarttrucs, trucs met munten en balletjes, goochel downloads, boeken en meer. Maar hier vind je de laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in onze goochelwinkel!

We hopen je snel een keer te mogen begroeten in onze goochelwinkel!
Groeten Ron.

(oh, we hebben ook Facebook en twitter).

Goochelcursus

Wil je écht goochelen leren? Dan hebben we wat leuks voor je.
Er zijn heel veel websites en andere kanalen waar je de goocheltruc met uitleg kunt zien (leren?). Maar het geheim van een goocheltrucje is maar een klein (heel klein eigenlijk) onderdeel van het goochelen!
Om echt te leren goochelen heb je wel wat meer nodig. Denk aan afleiding, vingervlugheid en een stuk psychologie.
En dat is nu precies wat je op al die website NIET te leren krijgt...
Magicshop.nl krijgt regelmatig de vraag of er niet iets van een goochelschool bestaat of een andere manier om te leren goochelen. Er zijn niet heel veel locaties en manieren om dit te leren, dus.... hebben wij een goochelcursus gemaakt!
Iedereen van 8 - 80 jaar is welkom om deze cursus te volgen. Het is een basiscursus goochelen, waarbij we je de beginselen van het goochelen leren.
Maar wel op professioneel niveau, want als je klaar bent met de cursus ben je in staat een 15 minuten durende semi professionele close-up act te laten zien!
Je leert trucs met kaarten, munten, ballen en meer en natuurlijk alles wat je nodig hebt om de goocheltrucs goed en professioneel uit te voeren, dus ook de afleiding en meer!
Voor meer info en de exacte goochelcursus datum kun je hier kijken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten