Welkom op goochelwinkel.com! De blog van dé goochelwinkel van Nederland; Magicshop.nl

Op magicshop vind je duizenden goochelartikelen; kaarttrucs, trucs met munten en balletjes, goochel downloads, boeken en meer. Maar hier vind je de laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in onze goochelwinkel!

We hopen je snel een keer te mogen begroeten in onze goochelwinkel!
Groeten Ron.

(oh, we hebben ook Facebook en twitter).

Openingstijden Magicshop.nl

De goochelwinkel magicshop.nl is sinds 1 november in handen van Gert en Ron en dat betekent ook enkele veranderingen.
Er dat er veel gaat veranderen, dat staat als een paal boven water! Hou deze goochel site en onze nieuwsbrief in de gaten, want dan ben je als eerste op de hoogte.

We willen jullie in ieder geval alvast meegeven dat onze openingstijden sterk verbeterd zijn!

De openingstijden van de magicshop zijn namelijk als volgt:

Van dinsdag t/m zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur.

En natuurlijk ben je welkom zonder afspraak!! Wel adviseren we je, zeker als je van ver komt, om altijd even te bellen. Want het kan natuurlijk altijd gebeuren dat we net even een uurtje de deur uit zijn of wellicht zelf een optreden hebben. Ons telefoonnummer is 023 - 542 48 90.

Dus, vanaf vandaag kun je weer gewoon langskomen en je kan zo lang blijven als je wilt. Wellicht zie en spreek je in onze goochelwinkel dus ook nog andere (bekende) goochelaars. Afgelopen week was Hans Klok zomaar even op de koffie!

Kom langs en laat je verbazen in de magicshop! Bij ons kun je de leukste goocheltrucs kopen en meteen meenemen, want we hebben nagenoeg alles gewoon op voorraad !!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten