Welkom op goochelwinkel.com! De blog van dé goochelwinkel van Nederland; Magicshop.nl

Op magicshop vind je duizenden goochelartikelen; kaarttrucs, trucs met munten en balletjes, goochel downloads, boeken en meer. Maar hier vind je de laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in onze goochelwinkel!

We hopen je snel een keer te mogen begroeten in onze goochelwinkel!
Groeten Ron.

(oh, we hebben ook Facebook en twitter).

Goochelen in Heemskerk

Zo, een maand lang goochelen in Heemskerk zit er al weer bijna op!
We zijn namelijk nu bijna een maand "open" in ons nieuwe goochel-pand. En wat hebben we geweldige reacties gehad. Het is dan ook een mooie goochel-shop geworden, maar het is leuk om te horen dat veel goochelaars (waaronder vele bekende professionals) het een van de mooiste goochelwinkels vinden, waar ze ooit geweest zijn.
Daar zijn we dan ook erg trots op.

Zoals je wellicht al eerder op onze blog hebt kunnen lezen, komt niemand minder dan David Stone bij ons goochelen! Hij komt namelijk op vrijdag(avond) 24 februari een lezing geven!

En jij kunt daar ook bij zijn.

Kaartjes voor deze lezing kosten 20 euro per stuk. De lezing zal plaatsvinden in onze studio, dus meteen een mooie gelegenheid om deze te bezoeken!
De studio zal om 19:00 uur opengaan en de koffie staat dan klaar.
Om 20:00 uur zal David zijn lezing geven en natuurlijk gaat hij veel goochelen! De lezing zal ongeveer 2 uur duren en je leert en ziet geweldige goocheltrucs!

Wil je meer informatie, schroom dan niet ons te bellen of te mailen. Kaartjes bestellen kan via onze site magicshop.nl.

We hopen je snel een keer in de goochelwinkel te zien en natuurlijk ook bij de lezing op 24 februari of op onze webshop!

Groeten,
Gert & Ron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten