Welkom op goochelwinkel.com! De blog van dé goochelwinkel van Nederland; Magicshop.nl

Op magicshop vind je duizenden goochelartikelen; kaarttrucs, trucs met munten en balletjes, goochel downloads, boeken en meer. Maar hier vind je de laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in onze goochelwinkel!

We hopen je snel een keer te mogen begroeten in onze goochelwinkel!
Groeten Ron.

(oh, we hebben ook Facebook en twitter).

Goochel nieuws


Afgelopen 24 februari gaf David Stone bij ons in de magicshop een lezing. En wat voor een! Het was een super gezellige avond en iedereen heeft genoten van een geweldige lezing. Ook verkocht David enkele van de geweldige artikelen die hij die avond liet zien. En we hebben goed nieuws voor iedereen die er niet was, want we hebben enkele van deze trucs over kunnen nemen en kun je dus bij ons bestellen. Check snel onze site voor meer info.


Mistercash
Onze Belgische klanten kunnen nu in onze webshop ook betalen met MisterCash. Dus snel, safe en superhandig. Het betekent dat ook deze pakketten nog dezelfde werkdag verstuurd kunnen worden.

Alles op voorraad!
We hebben er de afgelopen weken hard aan gewerkt om alle artikelen die op onze site staan te checken. Maar het is gelukt en we kunnen je voor (bijna) 100% garanderen, dat ALLE artikelen op onze website gewoon in voorraad zijn. Dus als je besteld, kun je je artikelen vaak de volgende werkdag al in huis hebben!

Maar we zijn er nog niet, want we hebben nog zo'n 400 (!!) artikelen liggen die nog niet op de site staan. We zullen de komende weken hard aan het werk gaan om ook deze artikelen erop te zetten.
Bij Nieuw kun je de laatste toegevoegde artikelen zien.

Wist je trouwens dat je bij magicshop.nl ook cadeaubonnen kunt bestellen. Leuk om te vragen of aan een bevriende goochelliefhebber te geven!

Hou de site in de gaten, want binnenkort ontvangen wij ruim 30 nieuwe goocheltrucs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten