Welkom op goochelwinkel.com! De blog van dé goochelwinkel van Nederland; Magicshop.nl

Op magicshop vind je duizenden goochelartikelen; kaarttrucs, trucs met munten en balletjes, goochel downloads, boeken en meer. Maar hier vind je de laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in onze goochelwinkel!

We hopen je snel een keer te mogen begroeten in onze goochelwinkel!
Groeten Ron.

(oh, we hebben ook Facebook en twitter).

Goocheltrucs leren: Lezing Mickael chatelain

Goocheltrucs leren
Wil je goocheltrucs leren? Kom dan zeker naar de lezing can Mickael Chatelain, die de goochelwinkel op vrijdag 27 april 2012 gepland heeft.


Mickael is bekend vanwege zijn vele uitvindingen van goocheltrucs. Zijn laatste truc is INK en deze is geproduceerd door niemand minder dan PAUL HARRIS.
Volgens Paul is Mickael de beste bedenker van goocheltrucs ter wereld !!

Mickael ontwikkelt voornamelijk close-up trucs, veelal met kaarten. Enkele trucs hebben wij ook te koop (klik hier voor het assortiment). Bij deze trucs staan filmpjes, zodat je kunt zien wat je te wachten staat!

De lezing die Mickael gaat geven is dezelfde lezing die hij afgelopen jaar bij het prestigeuze FFAP, hét franse goochelcongres heeft gedaan. De lezing werd door 1200 franse goochelaars bezocht en vele beschouwden dit als een van de beste lezingen die ze gezien hebben.

Ieder jaar staan de goochelaars bij het zeer bekende congres in Blackpool (Engeland) in de rij om te zien wat Mickael weer voor nieuws heeft!

Voor meer informatie over de lezing en hoe je dus TOP goocheltrucs kunt leren kun je op onze site vinden.

Kun of wil je niet naar de lezing, maar wil je wel leuke, originele en verrassende goocheltrucs leren, dan kun je natuurlijk ook naar onze website gaan.
We hebben HEEL VEEL goocheltrucs te koop. Of kom gewoon eens langs in de grootste goochelwinkel van Nederland. ALLES is gewoon op voorraad.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten