Welkom op goochelwinkel.com! De blog van dé goochelwinkel van Nederland; Magicshop.nl

Op magicshop vind je duizenden goochelartikelen; kaarttrucs, trucs met munten en balletjes, goochel downloads, boeken en meer. Maar hier vind je de laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in onze goochelwinkel!

We hopen je snel een keer te mogen begroeten in onze goochelwinkel!
Groeten Ron.

(oh, we hebben ook Facebook en twitter).

Kaarttrucs

Op vrijdag 27 april kwam Mickael Chatelain langs voor een lezing en leerde ons een aantal supergave kaarttrucs!

Wat ons betreft was het een gezellige en leerzame avond en we hebben Mickael een aantal kaarttrucs zien doen die prima te doen zijn in veel situaties. Erg visueel zijn en ook niet te moeilijk te leren zijn.

Enkele van de effecten die hij liet zien, waren INK, In air, Bill card flash, Hole, Matrix, Painting en ga zo maar door.

Kon je niet bij de lezing zijn en wil je toch ook deze goocheltrucs leren, klik dan hier om ook de kaarttrucs van Mickael Chatelain te zien (en te bestellen).

BNN - Klusjemannen
De avond werd wel wat rommelig, door de aanwezigheid van "de klusjesmannen", een televisieprogramma van BNN
De klusjesmannen kwamen in onze goochelwinkel voor de opnames van een nieuwe serie, waarin ze mensen volgen met een hobby. Dit keer was het de hobby .... goochelen !!

Magic Steve werd door de mannen gevolgd en kwamen in onze magicshop enkele opnamen maken. De uitzending zal ergens in augustus plaatsvinden!

Al met al, was het een hele gezellig (rommelige) en leerzame goochelavond met een prima opkomst. Mickael mailde ons en was zeer tevreden en vond het erg leuk om naar Heemskerk te komen. Volgens zijn woorden: The magic place to be in the Netherlands!

We hebben al weer een nieuwe artiest geboekt, maar daarover snel meer! Schrijf je in op onze nieuwsbrief of wordt lid van onze facebook of twitter om als eerste op de hoogte te zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten