Welkom op goochelwinkel.com! De blog van dé goochelwinkel van Nederland; Magicshop.nl

Op magicshop vind je duizenden goochelartikelen; kaarttrucs, trucs met munten en balletjes, goochel downloads, boeken en meer. Maar hier vind je de laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in onze goochelwinkel!

We hopen je snel een keer te mogen begroeten in onze goochelwinkel!
Groeten Ron.

(oh, we hebben ook Facebook en twitter).

Nieuwe goocheltrucs leren

Het is momenteel vakantie, maar voor ons een mooie tijd om de nieuwe goocheltrucs te leren en toe te voegen aan onze webshop!
Want we hebben weer een aantal dozen met goocheltrucs, goochel DVD's, boeken en accessoires binnengekregen. We zijn druk bezig alles uit te pakken, te bekijken en de nieuwe trucs te oefenen zodat je snel een professionele demonstratie kan zien in de goochelwinkel!
Het is weer een hele partij en er zitten weer enkele toppers tussen!

Wil je alle nieuwe of laatst toegevoegde producten zien, dan kun je het beste even naar pagina gaan, voor de nieuwe goocheltrucs.

We hebben natuurlijk ook weer onze voorraad bijgewerkt, dus producten die op waren (en niet op onze site stonden), staan er weer op!
Zoek je een speciale goocheltruc, boek of DVD en staat deze niet op onze site? Laat het dan even weten want de kans is heel groot dat we hem wel gewoon voor je kunnen bestellen.
We staan in contact met heel veel leveranciers in binnen- en buitenland!

Alle trucs op onze site, dus ook de nieuwe goocheltrucs, leveren we gewoon uit voorraad! Dus vandaag bestellen is in de meeste gevallen morgen goochelen. Bestellingen die voor 16:00 uur gedaan zijn, gaan dezelfde werkdag nog met de post mee.
(Op maandag is dit voor 12:00 uur!)

Wil je op de hoogte blijven van alles met betrekking tot onze goochelwinkel, schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten