Welkom op goochelwinkel.com! De blog van dé goochelwinkel van Nederland; Magicshop.nl

Op magicshop vind je duizenden goochelartikelen; kaarttrucs, trucs met munten en balletjes, goochel downloads, boeken en meer. Maar hier vind je de laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in onze goochelwinkel!

We hopen je snel een keer te mogen begroeten in onze goochelwinkel!
Groeten Ron.

(oh, we hebben ook Facebook en twitter).

Dynamo Magician impossible

Discovery Channel zendt iedere zondag tussen 22:00 en 23:00 uur een nieuwe, leuke aflevering over Dynamo Magician Impossible uit! Wil jij ook Dynamo magic trucs leren, kijk dan op magicshop.nl voor een top assortiment streetmagic tricks.

De illusionist Steven Frayne, alias Dynamo, reist de wereld rond om zijn ongelooflijke goochelkunsten te vertonen aan beroemdheden en gewone mensen op straat. Met zijn onverklaarbare trucs tilt de jonge Brit de magie naar een heel nieuw niveau en laat hij zijn slachtoffers in totale verbazing achter.  (DNI)
In de uitzendingen doet Dynamo allerlei verschillende (vooral) streetmagic effecten. Dit verschilt van een mobiele telefoon naar een bierfles, hij veranderd sneeuw in diamanten en loopt hij over water.
Een willekeurige kaart ligt omgedraaid in een spel, een munt springt omhoog en nog veel meer magie.

Al met al een leuk programma om te bekijken en ... wil je zelf deze effecten kopen, laat het ons dan weten (vraag het gerust). Bijna alle effecten kunnen we (al dan niet in een andere versie) leveren!

Mail ons of check de goochelwinkel.

Wil je zelf ook een paar coole goocheltrucs leren, kijk dan op goochelen.nl


Geen opmerkingen:

Een reactie posten