Welkom op goochelwinkel.com! De blog van dé goochelwinkel van Nederland; Magicshop.nl

Op magicshop vind je duizenden goochelartikelen; kaarttrucs, trucs met munten en balletjes, goochel downloads, boeken en meer. Maar hier vind je de laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in onze goochelwinkel!

We hopen je snel een keer te mogen begroeten in onze goochelwinkel!




Groeten Ron.

(oh, we hebben ook Facebook en twitter).

Tenyo goocheltrucs 2013


Het is weer bijna zover; Tenyo, de leverancier die jaarlijks prachtige goocheltrucs op de markt brengt, lanceert binnenkort de Tenyo 2013 collectie.

Wij, Magicshop, zijn al jaren de leverancier van Tenyo voor Nederland en Belgie en hebben inmiddels de samples ontvangen!

We kunnen melden dat de Tenyo goocheltrucs 2013 absoluut en stuk voor stuk TOPPERS zijn.

Allereerst is er de goocheltruc "Clear Surprise". Hierbij verschijnt een ECHT bankbiljet IN een doorzichtig mapje, dat tussen 2 kaarten zit.

Verder is er nog de truc "Miracle Thru Coin". Dit is een klassieker. Een munt gaat dwars door een glas heen. Deze versie is een absolute verbetering op het origineel!

De derde goocheltruc is Magic Memo Pad en dit is een van de 2 absolute toppers. De goochelaar tekent op een kladblaadje een "zwart gat". Als je nu een munt tegen het zwarte gat houdt, verdwijnt deze in het niets! Prachtig gemaakt....

Tenslotte de andere topper; de kaarttruc "Card Surgery (God's Hand)". De Tenyo versie van een gescheurde en herstelde speelkaart. De kaart ligt in 4 delen op een schoteltje. De goochelaar herstelt de stukken (de kaart blijft in zicht) en na het laatste stuk is de kaart en het schoteltje ONMIDDELLIJK uit handen te geven voor controle!
Ook deze is absoluut prachtig gemaakt.

Helaas... op moment van schrijven hebben we alleen nog de demo's, dus vraag er gerust naar in de shop, maar je moet nog even wachten als je ze zelf wilt doen. Vanaf eind november zullen we ze in de goochelwinkel hebben!

Schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven of check goochelwinkel Magicshop.nl!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten