Welkom op goochelwinkel.com! De blog van dé goochelwinkel van Nederland; Magicshop.nl

Op magicshop vind je duizenden goochelartikelen; kaarttrucs, trucs met munten en balletjes, goochel downloads, boeken en meer. Maar hier vind je de laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in onze goochelwinkel!

We hopen je snel een keer te mogen begroeten in onze goochelwinkel!
Groeten Ron.

(oh, we hebben ook Facebook en twitter).

Magicshop is leverancier Hans Klok

Magicshop is leverancier van Hans Klok.
Na zijn stormachtige succes op Westend in London, Engeland, zal de wereldberoemde illusionist Hans Klok nu ook in Nederland in de theaters staan.
Tot en met 5 februari staat hij in diverse theaters in Nederland. Daarna zal hij in theaters in het buitenland staan om vervolgens nog even de show af te sluiten in Carré in Amsterdam!

En met wat voor een show!
Met zijn show, een eerbetoon aan o.a. de ontsnappingskunstenaar Harry Houdini, laat Hans wederom zien, dat hij één van 's werelds beste illusionisten is!

Magicshop.nl is trots om de leverancier van Hans Klok te zijn. O.a. de snowstormen, de vele speelkaarten, zijn manipulatie attributen, het zwevende glas, de krant en vele, vele andere trucs komen bij ons vandaan. En in deze show draait het natuurlijk om de spectaculaire ontsnapping. Ook de beroemde dwangbuis komt bij de goochelwinkel Magicshop.nl vandaan!
Wij jij, net als Hans Klok, ook leren goochelen, neem dan zeker eens een kijkje in onze goochelwinkel!

Maar eerst moet je natuurlijk even kijken naar de grootmeester zelf! Wij gaan in ieder geval zeker kijken naar zijn show!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten