Welkom op goochelwinkel.com! De blog van dé goochelwinkel van Nederland; Magicshop.nl

Op magicshop vind je duizenden goochelartikelen; kaarttrucs, trucs met munten en balletjes, goochel downloads, boeken en meer. Maar hier vind je de laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in onze goochelwinkel!

We hopen je snel een keer te mogen begroeten in onze goochelwinkel!
Groeten Ron.

(oh, we hebben ook Facebook en twitter).

Illusies kopen?

Wil je illusies kopen en net als Hans Klok "goochelen" op het toneel? Dan kun je tegenwoordig ook terecht bij goochelwinkel Magicshop.nl.

Wij hebben een aardige collectie met gebruikte en nieuwe illusies.
Omdat we van de gebruikte illusies natuurlijk maar één exemplaar hebben, kun je het beste even kijken op onze website of...
Kom gewoon eens kijken in het vernieuwde gedeelte van onze shop (afspraak maken is natuurlijk niet nodig).

Enkele illusies die we momenteel (begin januari 2013) hebben staan zijn bijvoorbeeld:

De Sub-trunk: De illusionist gaat op een ton staan, de assistent zit erin. De illusionist gooit een doek omhoog en nu staat ineens de assistent op de ton en zijn ze van plaats gewisseld.

Ook hebben we de Origami illusie staan (deze is van het bekende illusietrio Magic Unlimited!). De assistent stapt in een kist die opgevouwen wordt tot een klein doosje waar de assistent onmogelijk in kan zitten.
Om het geheel nog dramatischer te maken, worden er nog een paar zwaarden doorgestoken...

We hebben 2 versies van de Fire cage staan. Vanuit een lege kooi (die ook nog eens in de brand gestoken wordt) verschijnt een assistent (of een tijger, hond, etc..)

We hebben een leuke (en zeer eenvoudige, klasssieke) variant van de welbekende doorzaagkist staan. Dus als jij iemand wilt doorzagen, dan kan dat!
We hebben verder nog een Shadowbox, Blade, spiegel illusie, ringen illusie, chair suspension, revolving head illusion, een (originele Losander) zwevende tafel en een zig zag staan.

Kortom, kom eens kijken in de winkel, of bekijk het huidige assortiment op Magicshop.nl (bij illusie).
Let wel, de illusies zijn te groot om te versturen. Mocht je een illusie willen kopen, zal je hem even moeten ophalen in Heemskerk!

(Mocht je zelf nog een illusie hebben staan, die je niet meer gebruikt, neem dan contact met ons op. We hebben nog wel wat ruimte in onze goochelwinkel)

2 opmerkingen: