Welkom op goochelwinkel.com! De blog van dé goochelwinkel van Nederland; Magicshop.nl

Op magicshop vind je duizenden goochelartikelen; kaarttrucs, trucs met munten en balletjes, goochel downloads, boeken en meer. Maar hier vind je de laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in onze goochelwinkel!

We hopen je snel een keer te mogen begroeten in onze goochelwinkel!
Groeten Ron.

(oh, we hebben ook Facebook en twitter).

Goochelaar inhuren

Goochelaar inhuren? Uitstekend idee, want een goochelaar kan ingezet worden voor heel veel verschillende feesten, partijen en evenementen.

Een kinder goochelaar is natuurlijk geweldig op een kinderfeestje, maar wat dacht je van een goochelaar inhuren op je beursstand (bedrijven). Een goochelaar kan het rondlopende publiek naar je stand "trekken" en jouw bedrijf(snaam) bekendheid geven.

Maar ook particulieren kunnen natuurlijk een goochelaar boeken. Ideaal voor een bruiloft, receptie of ander familiefeest.

Via de ONAFHANKELIJKE website boek een goochelaar kun je SNEL, GRATIS en geheel vrijblijvend een prijsopgave of offerte opvragen.
Vul simpelweg je gegevens in, zoals locatie, budget en type goochelaar wat je zoekt en dit systeem komt meteen met een aantal geschikte goochelaars.

Met 1 druk op de knop vraag je een offerte aan en binnen no time weet jij waar je aan toe bent en kun je de goochelaar inhuren. De hamvraag is natuurlijk: wat kost een goochelaar inhuren?

Op deze site een globaal antwoord op die vraag en je kunt meteen gratis een aantal offerte's opvragen. Dus geen diverse site's meer langs, telefoonnummers of mailadressen zoeken, maar met 1 druk op de knop meerdere offerte's.Geen opmerkingen:

Een reactie posten