Welkom op goochelwinkel.com! De blog van dé goochelwinkel van Nederland; Magicshop.nl

Op magicshop vind je duizenden goochelartikelen; kaarttrucs, trucs met munten en balletjes, goochel downloads, boeken en meer. Maar hier vind je de laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in onze goochelwinkel!

We hopen je snel een keer te mogen begroeten in onze goochelwinkel!




Groeten Ron.

(oh, we hebben ook Facebook en twitter).

Magicshop Zomer actie


De Magicshop Zomer actie 2016 is gestart! Vanaf nu tot en met 17 september 2016 (dat is 10 weken lang) hebben we veel, heel veel producten tijdelijk in ons assortiment!
Gewoon op voorraad en dus vandaag bestellen is dezelfde werkdag nog verstuurd. En dat voor de laagste prijs die je waarschijnlijk in Nederland en België ziet (zie hij iets goedkoper, laat het weten).

Zo hebben we bv Acrobatic knot van Daryl, een waanzinnig gave touwtruc. Maar ook Numberic van Taiwan Ben tegen de waanzinnig lage prijs van € 49,40 (elders € 67).
En wat dacht je van Strong man van Jimmy Strange. Bij ons, tijdens de zomeractie voor maar € 58,00 en dat is een korting ten opzichte van andere goochelwinkels van maar liefst 28% !!

Al met al top trucs tegen zeer scherpe prijzen en kortingen van minimaal 20%. Maar let op, de voorraad is beperkt en op = op!!

Maar dat is nog niet alles...

Elke week goochelprijzen winnen

Iedereen die een speciaal Magicshop zomer actieproduct koopt, online of in de goochelwinkel zelf dingt automatisch mee naar extra leuke prijzen. 
ELKE week (10 weken lang), tot 17 september trekken wij uit alle orders en winkelbonnen 1 winnaar die een prijs krijgt. Je mag zo vaak mee doen als je wilt (dat wil zeggen, iedere bestelling is een nieuw "lotnummer"). De lotnummers blijven in de race, totdat de actie is afgelopen of als er opdat lotnummer een prijs is gewonnen. 
Dus hoe eerder je iets koopt, des te vaker heb je kans...

Wat kun je winnen?
We hebben een aantal zeer zeldzame en niet in de winkel te koop zijnde RUN BANKROLL speelkaarten (deze gaan op Ebay/amazon weg voor $ 80-90).
We hebben leuke goochelpakketten
We hebben een magicshoppunten pakket (extra punten in je magicshop account)
En we hebben een 50% CASHBACK. Hiermee win je de helft van je aankoopbedrag terug!

Bekijk snel het speciale (tijdelijke) assortiment

Dus, ga snel naar de site en bekijk alle speciale en tijdelijk Magicshop zomer actieproducten. Je profiteert niet alleen van de scherpste prijzen, je maakt ook kans op leuke prijzen!
Tot snel en weet: OP = OP

Geen opmerkingen:

Een reactie posten