Welkom op goochelwinkel.com! De blog van dé goochelwinkel van Nederland; Magicshop.nl

Op magicshop vind je duizenden goochelartikelen; kaarttrucs, trucs met munten en balletjes, goochel downloads, boeken en meer. Maar hier vind je de laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in onze goochelwinkel!

We hopen je snel een keer te mogen begroeten in onze goochelwinkel!
Groeten Ron.

(oh, we hebben ook Facebook en twitter).

Jos Monnikendam stopt met Magicshop.nl

Na 25 jaar de goochelwinkel Jan Monnikendam's Magic World te hebben gerund is het voor de Jos Monnikendam mooi geweest!
Hij wil zich meer richten op zijn andere winkel (onlinefeestwinkel.nl) en natuurlijk ook van wat meer vrije tijd! Jos is halverwege de jaren 80 begonnen met de goochelwinkel aan de gedempte Raamgracht in Haarlem (Jan Monnikendam).  Echter werd de ruimte te klein en is in 2008 hij verhuisd naar de Tappersweg 2E.
Ook de naam is enigzins aangepast en ging de goochelwinkel door als Magicshop.nl!
Na zo'n 25 jaar, op 31 oktober 2011, stopt Jos Monnikendam nu met zijn goochelwinkel!

Maar gelukkig zijn er 2 waardige opvolgers die de magicshop gaan voortzetten! en hoe!

Ron Timmer en Gert Piet hebben het (goochel)stokje overgenomen.
Ron heeft tot 2007 al enige jaren gewerkt als vaste demonstrateur in de goochelwinkel en heeft dus al de nodige ervaring in het demonstreren van goocheltrucs en adviseren van bekende (en onbekende) goochelaars en artiesten. Ron zal ondersteund worden door Gert.
En ook Gert is zeker geen onbekende in het vak. Hij heeft reeds meerdere prijzen gewonnen op goochelwedstrijden en heeft in 2011 de organisatie van het 60 jarige jubileumcongres van de Nederlandse Magische Unie op zich genomen. Ook is hij begeleider van de jeugdopleiding van de Noordhollandse Bond van Goochelaars. Een echte goochel-duizendpoot dus.

Er staat nog veel te gebeuren en Ron & Gert hebben veel ideeën.
Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen van Magicshop.nl? Schrijf je dan zeker even in op de nieuwsbrief van Magicshop of wordt lid van de facebookpagina van Magicshop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten