Welkom op goochelwinkel.com! De blog van dé goochelwinkel van Nederland; Magicshop.nl

Op magicshop vind je duizenden goochelartikelen; kaarttrucs, trucs met munten en balletjes, goochel downloads, boeken en meer. Maar hier vind je de laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in onze goochelwinkel!

We hopen je snel een keer te mogen begroeten in onze goochelwinkel!
Groeten Ron.

(oh, we hebben ook Facebook en twitter).

Goocheltrucs leren

Veel mensen willen goocheltrucs leren! Maar waar begin je dan?

Goochelen is populair! En dat blijkt ook wel uit o.a. televisieprogramma's zoals De nieuwe Uri Geller en Hollands got talent, waar veel goochelaars hun talenten laten zien en wat goed ontvangen wordt door het publiek. Maar als je nu zelf ook goocheltrucs wilt leren, waar moet je dan beginnen?

Veel mensen zullen waarschijnlijk
eenvoudige trucjes gaan leren via uitleg op internet of het bekijken van Youtube filmpjes.


Op zich een prima start voor de beginnende goochelaar en je kunt daar ook best veel leren en zien. Maar helaas is het niveau ook wel erg eenvoudig. Dus de trucs zijn niet al te spectaculair en het "hoe doe je dat?" zal dan vaak plaatsmaken voor "leuk" of "ja, die ken ik al".

Dus zul je verder moeten zoeken en betere goocheltrucs moeten gaan leren!
En daar kunnen wij je mee helpen!
Want een goocheltruc kopen  in de goochelshop is 1, maar hem echt leren is een heel ander verhaal!

Daarom adviseren wij om eens langs te komen in onze goochelwinkel. We kunnen dan alle tijd voor je nemen om je te helpen met het leren van de truc. Je zult zien dat je er dan zelf meer plezier in hebt/krijgt en dat het "die ken ik al" weer veranderd in "HUH" en "Hoe doe je dat" en meer van dit soort kreten.

Onze goochelwinkel is (vanaf 1 november 2011) op dinsdag t/m zaterdag gewoon open van 10:00 - 17:00 uur. Een afspraak maken hoeft niet, maar bel wel altijd even voor de zekerheid. Het kan natuurlijk een keer voorkomen, dat we zelf als goochelaar moeten optreden. Het zou zonde zijn als je voor niets komt.

We hopen je snel een keer te mogen begroeten en zullen je zeker helpen en je leuke goocheltrucs leren!

Ron & Gert

Geen opmerkingen:

Een reactie posten